De mensen die bij ons mediation hebben gevolgd herkennen deze woorden vast: onze afdeling nazorg staat voor je klaar. Maar wat houdt dat dan in?

Met mediation maak je afspraken voor de toekomst

Tijdens een mediationtraject bespreken jullie samen alle onderwerpen die binnen de scheiding geregeld moeten worden. Dat kunnen afspraken over de kinderen zijn, maar ook afspraken over jullie woning, de verdeling van de spullen, jullie pensioen en/of de fiscale gevolgen.

Het doel is om afspraken te maken die ook werken in de toekomst. Aan enkel moment oplossingen hebben jullie namelijk niets. Maar nadat de mediation is afgerond stopt jullie traject niet, eigenlijk begint het dan pas.

  • Want hoe werken de afspraken in de praktijk?
  • Lopen jullie tegen dingen aan?
  • Of gaan er dingen juist makkelijker dan verwacht?

Nazorg bij elk mediationtraject

Daarvoor hebben we onze afdeling nazorg. Een jaar na de afronding van de mediation nodigen we jullie nog een keer op kantoor uit. Samen met jullie mediator bespreken we de afspraken en hoe deze feitelijk werken.

  • Moeten we wat wijzigen of juist niet?
  • Is er sprake van een wijziging in jullie situatie?
  • En is er behoefte aan een aanvulling?

Maar wat kost dat dan? Niets. Dit gesprek is namelijk onderdeel van de pakketprijs die jullie betalen bij de start van de mediation. Pas als er wat gewijzigd moet worden na afloop van het gesprek brengen we een extra pakketprijs in rekening. Wil je weten wat dat kost? Check dan onze website, daar hebben we al onze prijzen voor je op een rijtje gezet.

Welkom bij de afdeling nazorg!