De Advocaat

mediators

 

mr. Dorrit Schröder

Dorrit is al partner en advocaat onderdeel van De Zaak in Recht. Zij houdt zich met name bezig met het familierecht en is erkend familierechtspecialist en mediator (Vfas). Wanneer een scheiding niet meer te voorkomen is, moet je proberen de schade zoveel mogelijk te beperken. Dat is waar Dorrit zich graag voor wil inzetten. Zij gebruikt daarbij een gerichte en duidelijke aanpak.

Volgens cliënten is die aanpak eerlijk en geeft Dorrit daarbij blijk van betrokkenheid.

mr. Ingrid van den Heuvel-Beerens

Ingrid is – net als Dorrit – erkend familierechtspecialist en mediator (Vfas). Naast advocaat-mediator is zij ook gespecialiseerd in straf- en jeugdrecht. Ingrid heeft samen met Dorrit Schröder een eigen advocatenkantoor ‘De Zaak in Recht’  in De Meern. Het succes van een geslaagde mediation zit in de overeenstemming die ik samen met jullie bereik. Zo kunnen jullie de echtscheiding afronden en kunnen jullie beide weer verder gaan.

Ingrid is eerlijk in haar uitleg en advies. Cliënten roemen Ingrids betrokkenheid én haar duidelijke aanpak.

“Ons doel is om tijdens deze emotionele periode de echtscheiding goed af te ronden door middel van professionele mediation. Waardoor jullie weer beide vooruit kunnen kijken. Dit alles op een eerlijke betaalbare manier zonder verrassingen.”

Kom in contact met ons!